mamma

Mammaen min er verdens beste, bare for å ha sagt det! Hun er nok ikke klar over det selv, men en av hennes fantastiske egenskaper utover det at hun alltid stiller opp, er at hun er utrolig kreativ. Hun kunne fint hatt jobb som bryllupsplanlegger, eller prosjektkoordinator, eller hvasomhelst som krever detaljfiksering til fingerspissene! Min brudekjole, og mannens, er det Anja som står for. Men jeg ville gjerne lage drakter til arvegulla også, og her er det mammas hjelpsomme og stødige hånd kommer inn i bildet. Hun har hjulpet meg med å sy like drakter til guttene, og de blei SÅ fine!

Buksene er sydd etter å ha tegnet av møster fra bukser som passer dem idag. Det er brukt ganske brede strikkbånd i bukselinningen, fordi jeg syns at buksene sitter best på da. Linstoffet kjøpte jeg på en av favorittbutikkene mine; Stoff og Stil, og kantbåndet som er brukt på overdelene kjøpte jeg i Spania i Påsken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>