Invitasjonen

Vi valgte å skrive invitasjonene på engelsk, det ble litt mer middelaldersk shwung på det, rett og slett. Etter at invitasjonene var skrevet ut, var det bare å forsegle med voksseglet/lakksigneten, og skrive mottakernes navn på forsiden.

 

 

 

 

Det var lurt å skrive på navn og adresse før bruk av lakksigneten. Det tipset, og mange andre små tips og triks, fikk jeg av min gode venn Lisa. Lisa er en av få som har tittelen Bokbinder av yrke, og hun er innehaver av et fantastisk bokverksted i Tønsberg!

Denne dama ELSKER papir(!) Hun hjalp til med å finne det rette papiret til invitasjonene, og etterhvert alle de andre papirsakene vi har funnet ut at vi trenger. Blant annet har vi valgt å lage et kirkeprogram, så alle kan følge med på hva som skjer underveis i vielse-seremonien. Vår kjempesporty prest har oversatt deler av vielsen til latin, så da er det kanskje både greit og morsomt å ha en liten parlør tilgjengelig. Papiret vi valgte heter noe så eksotisk som elefanthud (det er jo ikke ekte elefanthud, altså, det er papir..) og er .. vel, det er iallefall i gull. Tror jeg skal be Lisa om litt utfyllende info her – for de spesielt interesserte ;)

Siden papiret er i gull, og voksstempelet er (burgunder)rødt, har jeg kjøpt inn burgunderrøde middagsservietter. Den røde tråden i bryllupet, bokstavlig talt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>