planen videre

Nå er det akkurat 1 måned til bryllupsfest, og tiden flyr! Hvem hadde trodd at bryllupsplanlegging skulle ta så mye tid? Sannsynligvis veldig mange. Jeg innser at det tar litt mer av tiden enn jeg trodde! Men, her går det unna, og det er fortsatt bare veldig gøy! Festivalledelsen har jo sine innspill og ideer når det kommer til den overordnede regien, og siden jeg har jobbet på festivalen tidligere, vet jeg hvilken fantastisk ramme det blir rundt opplegget vårt! Både dag og sted er gitt, så nå er det mye opp til oss hvordan resten blir; det meste av produksjonen fremover, blir bare en bonus!

I Iøpet av de siste ukene har det skjedd mye på kort tid. Jeg har tegnet vårt eget monogram, som bokstavelig talt vil være med å prege bryllupet. Jeg brukte en kveld på å tegne skisser, og nok en kveld på å få digitalisert det. Bestilte et spesiallaget vokssegl fra en nettbutikk, og gikk igang med å formulere invitasjonen mens jeg ventet på at seglet skulle dumpe ned i postkassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>